Magánklinikai szoftver a felhőben

Magán járóbeteg-ellátás teljes folyamatát lefedő szoftver

Magánklinikai szoftver a felhőben

A magán járóbeteg-ellátás teljes folyamatát lefedő szoftverünkkel könnyen működtehet egy komplex, többorvosos magánklinikát az időpontfoglalástól kezdve a számlázásig. Munkahelyi és otthoni elérés biztonságosan, böngészőn keresztül. Automatikus adatmentés, online foglalás, könnyű használat. Eddigi tapasztalataink szerint a személyzet beoktatása néhány órát vesz igénybe. Integrált call-center szolgáltatással is igénybe vehető, amely jelentős költségmegtakarítást jelent, levéve a (GDPR-)terhet recepciós munkatársairól.

EESZT-kompatibilis rendszer receptírással

A jogszabályoknak megfelelő, az online adatszolgáltatást lehetővé tevő felület és funkcionalitás. eProfil és leletbeküldési lehetőség, valamint eRecept integráció a Nil Nocere receptíró programmal. Orvosait leletírás közben megtekinthető kórtörténeti panel, szövegmásolás, kórlapsablonok és sztenderd szöveg beszúrási funkció várja kórapszerkesztő modulunkban.

E-mail és SMS-értesítések, letölthető e-számla, orvosértesítők

Az egészségügyi ellátások megszervezésének legfontosabb eleme maga a kommunikáció. Ezt is kínáljuk azzal, hogy pácienseit SMS-ben, e-mailben ütemezetten több lépcsőben is kiértesítheti, az egyes szolgáltatások előkészületeiről szóló tudnivalók orvosonként testreszabhatók a páciensek az érkezéskori adatfelvételt már otthonról is előre intézhetik, orvosai pedig előre megbeszélt időpontban automatikusan értesülnek soron következő rendelésük foglaltságáról, hó végi elszámolásaikat kár egy gombnyomással elkészítheti és kiküldheti. Ügyfelei ugyanilyen könnyen e-mailben megkapják NAV-kompatibilis e-számlájukat.

Tovább az ArteriaERP szoftverhez

Funkciók

  • Rugalmas foglalási naptár
    A foglalási naptár különböző időhosszú időpontokat is képes egy rendelésen belül kezelni. Szakterületenként és orvosonként heti, illetve napi nézet is megjeleníthető, ezzel segítve mind a napi ügymenetben dolgozók, mind pedig a hosszabb távú előkészítő munkát végzők (pl. értékesítők, ügyvezető, erőforrás-tervező) munkáját.
  • Áttekinthető erőforrás-kezelés helyiségekre és eszközökre
    A naptárhoz kapcsolódó erőforrás-kezelő rendszer segítségével jól tervezhető, ki melyik vizsgálóban rendel, kivédhetők az ütközések, valamint a diagnosztikai és terápiás eszközök holléte, kiosztása is megvalósítható. Áttekintő felületen látható, hogy melyik helyiség és eszköz mely idősávban van erőforrásként előre lekötve.
  • Előjegyzések több forrásból
    Az Arteria integrációs moduljai biztosítják az együttműködést a Teladoc, a EuropAssistance, a FoglaljOrvost.hu és az Union-Érted rendszereivel. Az innen beérkező foglalások saját címkével jelennek meg a naptárban, külön kezelhetők. A rendelő saját weboldalába építhető online foglalási modul segítségével pedig a páciensek önállóan is bejelentkezhetnek.
  • E-mail és SMS-értesítések
    Saját előjegyzett időpontjáról az ügyfél testreszabott megjelenésű, ütemezett e-mailes és SMS-értesítőt kaphat, az értékesítők által foglalt időpontokról és esetleges módosulásaikról maguk az értékesítők is értesülhetnek. A betegellátás teljes folyamatában rendelkezésre állnak a szükséges értesítő funkciók, legyen az időpontfoglalás, -lemondás, -áthelyezés, lelet- és számlakiküldés.
  • Biztonságos elérés és napi adatmentés
    Rendszerünk böngészőből érhető el, és a https protokollal összhangban saját biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. A kétlépéses hitelesítésnek köszönhetően biztonságos, a napi adatmentés segítségével az adatvesztés lehetőségét minimálisra csökkentettük.
  • Automatikus orvosértesítő
    A rendelés előtt az orvos részére automatikus e-mail küldhető a pillanatnyi foglaltságáról, így időben megtudja, mikorra kell a rendelőbe érkeznie és mikor távozhat. Ehhez kapcsolódóan a medikai rendszer képes automatikusan lezárni az adott napi rendelés elejét és végét, hogy az orvos érkezési és távozási ideje ezt követően már ne változhasson.
  • Beépített árlista és bérletek kezelése
    Az Arteriában beépített árlistát (szolgáltatáslista) használunk, így egységes elnevezéssel kezelhetők a vizsgálatok és beavatkozások. Ez elsősorban a számlák kiállításánál hasznos. Az árlistába felvitt szolgáltatások bármelyikéből tetszés szerint alkothatunk egyszerű vagy kombinált bérletet, amelyekből az egyes alkalmakat a rendszer az ügyfél következő előjegyzésekor vagy érkezéskor automatikusan levonja.
  • Online check-in, gyorsabb adminisztráció, akár egy tabletről vagy mobiltelefonról is
    Az Arteria a légitársaságoknál bevett gyakorlathoz hasonlóan már a foglalási értesítő e-mailből kiindulva egy erre szolgáló online űrlap segítségével előre képes bekérni a szükséges személyes adatokat, és nyilatkoztatni a pácienst az ellátás jogszerű igénybevételéről. Így érkezéskor már nem szükséges papír alapú kitöltés, pontosabb az adatbevitel, tehermentesíthető a recepció.
  • Leletírás és pontos elszámolás
    Az Arteria rendelkezik a piacon az egyik legkényelmesebb kórlapszerkesztő felülettel, amely már a gyakorlatban is sokszorosan bizonyított. Klinikai bevezetéskor egy 15-20 perces alkalmi beoktatást követően az orvosok kevesebb mint 10%-a kért utólag segítséget a használathoz. Előre elmentett leletsablonnal dolgozhatunk, a rögzítendő státusznak megfelelő további sztenderd szövegegységek szúrhatók be mindössze két kattintással. Mindezt persze automatikus mentéssel tesszük még biztonságosabbá, így a már begépelt szöveg internet- vagy áramkimaradás esetén sem veszik el. A kórlapszerkesztőbe ágyazva az orvos elérheti a páciens kórelőzményeit, valamint nyilatkozhat a pénztár felé a ténylegesen elvégzett vizsgálatról és kiegészítő beavatkozásokról. A felületen kórlap, kezelőlap, beutaló és igazolás is elkészíthető.
  • Elektronikus foglalkozás-egészségügyi kartonok
    A kórlapszerkesztő kezeli a jogszabály által elvárt formátumú foglalkozás-egészségügyi kartont, és megfelelő sorszámozottsággal hozhatók létre az időszaki vizsgálatok dokumentációi is.
  • Céges és csoportos (foglalkozás-egészségügyi) szűrések kezelése
    Az egyéni pácienskartonok cégek "alá" csoportosíthatók, így könnyen kezelhetők az előre programozott, akár kitelepüléssel járó csoportos szűrőkampányok. A rendszer elősegíti, hogy az előre megkapott dolgozói listák előre feltölthetők legyenek, a helyszínen így gyorsabb és hatékonyabb a munka.
  • Feketelista és "problémás ügyfelek"
    Az Arteria képes automatikusan feketelisára tenni azokat az ügyfeleket, akik az előjegyzett időpontban nem jelentek meg. Külön funkció érhető el a "problémás ügyfelek" esetében, így megfelelő adminisztráció esetén a visszatérő ügyfelekre - ha azok problémásabbak - előre felkészülhet a csapat, és jobb szolgáltatási színvonal érhető el.
  • Orvoselszámolások könnyedén
    Az analitika hó végén egy gombnyomásra listába gyűjti az egyazon orvos/szakember által ellátott vizsgálatokat, és a beállított elszámolási szabály (százalékos, órabéres vagy fix tarifás) szerint kiszámolja az alvállalkozó által kiszámlázható összeget. A lista egyedileg is továbbszerkeszthető, végül egy szabályos teljesítési igazolás küldhető vagy nyomtatható.
  • Számlázás gyorsan és pontosan
    A funkciócsoport használatához Számlázz.hu regisztrációra van szükség, ezen túlmenően azonban minden lépés az Arteria felületein valósul meg. A számlaszerkesztő a páciens aznapi előjegyzéseit összegezve automatikusan felajánlja a teljesült ellátásokat, az ügyfélszolgálati kollégának számla vagy e-számla kiállításához csak a fizetés módját kell beállítania. Ha a számlát biztosító vagy egészségpénztár fizeti, a megfelelő formátumok rendelkezésre állnak, továbbá a kiállított számla pdf azonnal küldhető az ügyfélnek és a költségviselőnek is.
  • Fizetetlen számlák és kintlevőség
    Elsősorban az utalásos számláknál fontos figyelni a díjrendezettség aktuális állapotát. Az erre szolgáló számlalista azt mutatja meg, mely partnerek milyen fizetési késedelemben vannak, illetve azonnali kimutatás jelenik meg a kintlevőség pillanatnyi összegéről. Megjegyzések hozzzáadásával a kintlevőségek kezelésével megbízott munkatárs követheti a behajtás érdekében tett lépéseket, illetve újabb fizetési emlékeztetőket, felszólítást küldhet ki.
  • Könyvelői export
    A kiállított számlákról Excel- vagy PDF-formátumú fájl, vagy KulcsSzoft könyvelőprogramba betölthető állományok exportálhatók. A Számlázz.hu integráció pedig gondoskodik arról, hogy a lehető legtöbb fajta könyvelőprogrammal kompatibilisek legyünk.
  • Dicom munkalista a pontos adminisztrációjáért
    Ha rendelőjében Dicom/PACS képtárolást is üzemeltet, lehetőség van arra, hogy a váróba érkező páciensek megfelelő adatai az egyes ultrahang-, röntgen- és egyéb Dicom-kompatibilis képalkotó készülékeire munkalista formájában kiosztásra kerüljenek. Így sem az orvosnak, sem az asszisztensnek nem szükséges külön begépelni, elég csak kiválasztania a soron következő pácienst a vizsgálat megkezdéséhez. Ez biztosítja, hogy a mentett kép formátumú leletek elgépelés nélkül rögzüljenek és később jól kereshetők legyenek.

Tovább az ArteriaERP szoftverhez

Lépjen kapcsolatba velünk!

Mi az ArteriaERP?...Röviden

A magán járóbeteg-ellátás teljes folyamatát lefedő szoftverünkkel könnyen működtehet egy komplex, többorvosos magánklinikát az időpontfoglalástól kezdve a számlázásig.

Hasznos